Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Συνεχίζει να εκπλήσσει ο Άρης Βύρωνα!



Την ξέφρενη πορεία του στο δεύτερο γύρο συνεχίζει ο Άρης Βύρωνα, με θύμα του αυτή τη φορά τον έτερο Άρη του ομίλου, από το Χολαργό. Οι Βυρωνιώτες επικράτησαν της ομάδας του Χολαργού με σκορ 3-0 προσπερνώντας τους στο βαθμολογικό πίνακα.
Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι Αγόρας, Κυριαζής και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Αντώνης Έξαρχος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο οποίος είχε την τιμητική του, μιας και την ημέρα του αγώνα συμπλήρωσε το 17ο έτος της ηλικίας του.

Αγωνιστικά τώρα...

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 10ο λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν με δυνατό σουτ του Αγόρα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, κόβοντας τα πόδια των φιλοξενούμενων. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κυριαζής με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Μπόμπο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι παίκτες του Πρέντραγκ Σομπότοβιτς, έλεγχαν απόλυτα το ρυθμό του παιχνιδιού, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι 2-0.
Στην επανάληψη, έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μη δημιουργηθούν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Άξια αναφοράς, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μία υποδειγματική αντεπίθεση των γηπεδούχων, που είχε ως τελικό αποδέκτη τον Καλύβα, ο οποίος σπατάλησε την ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση. Τέλος, δύο λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης, ο Παναγόπουλος ανετράπη μέσα στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, χωρίς να αφήσει άλλη επιλογή στον διαιτητή από το να υποδείξει την εσχάτη των ποινών. Αμέσως ο τεχνικός του Άρη Βύρωνα, έδωσε εντολή στον τερματοφύλακά του να πάει για την εκτέλεση. Ο Έξαρχος ευστόχησε, χρήζοντας τον εαυτό του αυτομάτως, πρόσωπο του αγώνα.
Εν κατακλείδι, ο Άρης Βύρωνα σκαρφάλωσε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίνοντας πολλές απαντήσεις σε όσους βιάστηκαν να τον αμφισβητήσουν.    

Σύνθεση Άρη Βύρωνα: Έξαρχος, Θεοχαράκης, Στρακαντούνας, Τούλας, Καλύβας, Κεχαγιάς, Κυριαζής, Χαρατσάρης, Αγόρας, Τσικλητάρας, Μπόμπο.
Αναπλ. : Παναγόπουλος, Μυλωνάκης, Σιδέρης, Πολύδωρος, Κωνσταντίνου
Αλλαγές: 50' Κεχαγιάς-->Κωνσταντίνου, 79' Κυριαζής--->Παναγόπουλος, 84' Κωνσταντίνου-->Σιδέρης


Σύνθεση  Άρη Χολαργού:   Βλάχος, Τζαχρήστας(70' Ψαλλας), Καραβοκύρης ,Αναστασίου, Παπαλουκάς, Καραχάλιος, Γαλιανόπουλος, Κατσικάς(55' Δεσφινιώτης), Γαννόπουλος, Πουλακάκης, Καρανικόλας(36'Ασλανίδης)




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου